Manchester United on päättänyt olla tarjoamatta uutta sopimusta loukkaantumisherkälle Michael Owenille.

32-vuotias hyökkääjä ilmoitti asiasta Twitter-sivullaan ylistäen samalla kolmea Unitedissa vietettyä vuottaan.

Hän tuntee itsensä vielä hyväkuntoiseksi ja aikoo jatkaa uraansa vielä pääsarjatasolla. Uutta seuraa mies alkaa etsimään toden teolla pienen loman jälkeen.

Manchesterin punaisiin liittyy myös toinen viime päivinä paljon mediassa ollut uutinen: United on ostamassa Borussia Dortmundin Shinji Kagawaa .

23-vuotias keskikenttämies sanoo tarjouksen houkuttelevan, mutta katsoo kaikki kortit läpi ennen kuin tekee päätöksensä.

Aston Villan Darren Bent taasen vakuuttaa pysyvänsä Aston Villassa.

28-vuotias kärsi tällä kaudella pahasta loukkaantumisesta, mutta on valmis nostamaan Villan takaisin korkeimmille sijoille Valioliigassa.

Bent vakuutteli medialle, että tuli Villaan koska niin tahtoi, eikä aijo siirtyä kesällä pois seurasta.

Chelsean Salomon Kalou on saanut vihreää valoa paluuseen Feyenoordin riveihin.

Arsenal ja Tottenhamin tiedetään olevan miehen perässä, kun hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Kalou on kuitenkin sanonut lehdistölle, että Feyenoord on hänen ykkösvaihtoehtonsa.

Valioliigan 44-vuoden ”tauon” jälkeen voittanut Manchester City on vakuuttunut, että Arsenalin ykköstähti Robin van Persie siirtyy heidän riveihin kesän aikana.

Van Persie itse on jäähdytellyt spekulaatioita, mutta samalla myös viivyttänyt pöydällä olevan Arsenalin jatkosopimuksen allekirjoitusta.

EM-kisojen ajan hollantilainen on lehdistökiellossa Arsenaliin liittyvien asioiden osalta.