Liigacup on edennyt neljännesvälieriin. Tiistaina pelataan 11 ottelua. Kolmessa ottelussa kohtaavat kaksi Valioliigan joukkuetta. Sunderland pelaa ensimmäisen ottelun Paolo Di Canion potkujen jälkeen, kun se kohtaa kotikentällään Peterboroughin.

Aston Villa-Tottenham

Aston Villa isännöi Villa Parkilla Tottenhamia. Molemmat ottivat edellisissä Valioliigan otteluissa 0-1-vierasvoitot. Aston Villa pelannee ilman kirkkainta tähteään Christian Bentekeä. Benteke loukkasi lonkkansa Norwichia vastaan. Tottenhamilta löytyy joukkueesta paljon materiaalia, joten avainpelaajien lepuutusta lienee luvassa.

West Ham-Cardiff

Jussi Jääskeläisen West Ham saa vieraita Walesista, kun se kohtaa Cardiffin. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla Valioliigassa. West Hamin puolustus on ollut kovalla kuormituksella, joten avauskokoonpanossa nähtäneen vähemmälle vastuulle jääneitä pelaajia. Mladen Petric saanee näyttöpaikan Hammersin hyökkäyksessä. Myös Cardiffilla nähtäneen kentällä vähemmän pelanneita pelaajia pääpainon ollessa Valioliigassa säilymisessä.

Fulham-Everton

Fulham isännöi Craven Cottagella Evertonia. Kotijoukkue on aloittanut Valioliigan nihkeästi. Everton sen sijaan ei ole hävinnyt otteluakaan Valioliigassa. Maalinteko on ollut Fulhamille tuskaista. Tilannetta ei helpota Dimitar Berbatovin ja Bryan Ruizin loukkaantumiset. Everton saa otteluun mukaan loukkaantumisistaan toipuneet Darron Gibsonin ja Arouna Konen.

Tiistain muut ottelut:

Sunderland-Peterborough
Southampton-Bristol City
Burnley-Nottingham
Hull-Huddersfield
Leicester-Derby
Manchester City-Wigan
Swindon-Chelsea
Watford-Norwich