Manchester City-manageri Manuel Pellegrini kieltää mahdollisuudet siihen, että maalivahti Joe Hart annettaisiin lainalle tammikuun siirtoikkunassa.

Hart tiputettiin penkille aiemmin tässä kuussa lukuisten virheiden seurauksena, mutta englantilainen on jälleen avauksessa keskiviikkona Mestarien liigassa Viktoria Plzeniä vastaan.

On ollut puhetta vaihtokaupasta, jossa Hart menisi lainalle Stokeen, ja Asmir Begovic saapuisi puolestaan Manchesteriin. Pellegrini kuitenkin vahvistaa Hartin jäävän seuraan tammikuussa.

– On paljon uutisia kuudesta tai seitsemästä maalivahdista kenet haluaisimme ostaa, mutta ne eivät ole totta. Ei ole mitään mahdollisuutta että Hart lähtisi tammikuussa, chileläinen sanoo.

Costel Pantilimon on paikannut Hartia kelvollisesti viimeisessä viidessä ottelussa, ja on hyvinkin mahdollista että romanialainen on avauksessa ensi viikonloppuna Swanseaa vastaan.

– Se on ensi viikonlopun kysymyksiä. Puhutaan siitä sitten kun sen aika koittaa. Tärkeää on että Hart pelaa huomenna, ja se että hän saa alle hyvän suorituksen, Pellegrini jatkaa.

Lähde: SkySports