Southampton-manageri Ronald Koeman teki ensimmäisen hankintansa, kun keskikenttäpelaaja Dusan Tadic siirtyy seuraan nelivuotisella sopimuksella. Tadicin siirtosummaa ei ole annettu julkisuuteen.

25-vuotiaan Tadicin viime kausi oli vahva Hollannin Eredivisiessä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki 16 maalia ja antoi 14 maaliin johtanutta syöttöä. Tadic voitti sarjan syöttötilaston ja oli sarjan neljänneksi paras maalintekijä.

Kaudesta 2010 lähtien Hollannissa pelannut Tadic edusti FC Groningenia ennen siirtoa Twenten riveihin 7,7 miljoonan euron kaupassa. Tadic on edustanut Serbian maajoukkuetta 25 kertaa.

– Oli erittäin tärkeää saada ensimmäinen hankinta seuraan. Eikä ainoastaan minun vuoksi, vaan koko joukkuetta ja kannattajia ajatellen. Tämä on fantastinen uutinen, Koeman kommentoi Southamptonin verkkosivuilla.

Southampton on menettänyt lukuisia avainpelaajiaan kesän siirtoikkunan aikana. Seurasta ovat poistuneet Rickie Lambert, Luke Shaw ja Adam Lallana. Lisäksi Dejan Lovren on siirtymässä Liverpoolin riveihin.