Burnleysta ei ollut Valioliiga-avauksessaan Chelsean haastajaksi. Blues haki Turf Moorilta täyden pistepotin lukemin 1-3. Chelsean uusista hankinnoista avauksessa pelasivat Diego Costa ja Cesc Fábregas. Ottelussa nähtiin myös Didier Drogban paluu Valioliiga-kentille, herran astuttua ottelun loppuhetkillä Turf Moorin nurmelle.

Burnley aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi 14. minuutilla hieman yllättäen johtoon Scott Arfieldin komealla osumalla. Claretsien johto ei kestänyt pitkään. Kolme minuuttia myöhemmin Branislav Ivanovicin laukaus kimposi tolpan kautta Costalle, joka tälläsi lähietäisyydeltä uransa ensimmäisen Valioliiga-maalin.

Costan tasoituksesta ehti kulua vain neljä minuuttia, ennen kuin pallo oli jälleen isäntien verkossa. Tällä kertaa Fábregasin tarkka syöttö löysi maalinedustalle juosseen Andre Schürrlen, ja saksalaiskiituri ampui pallon Tom Heatonin taakse.

Fábregas toimi syöttäjänä myös Bluesin kolmannessa osumassa. Espanjalainen antoi kulmapotkusta keskityksen takakulmalla odottaneelle Ivanovicille, joka maalasi Chelsean 1-3-johtoon.

Toisella puoliajalla ei maaleja nähty, joten Chelsea voitti ottelun lukemin 1-3.

Toimittajan sana

Chelsea teki tänään kaiken tarvittavan. Burnleyllä oli yritystä, mutta joukkueen heikohko pelaajamateriaali ei yksinkertaisesti riittänyt haastamaan sinipaitojen tähtisikermää.

Chelsean uusista hankinnoista parhaiten esiin nousi Cesc Fábregas. Espanjalaistaituri tarjosi joukkuekavereilleen uskomattoman tarkkoja syöttöjä, joista parhaimpana esimerkkinä syöttö Bluesin 1-2-maaliin.

Chelsean esitys oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla vakuuttava, mutta vielä ei nähty kaikkea. Tulevat ottelut näyttävät mihin José Mourinhon ryhmä parhaimmillaan pystyy.