Manchester Unitedin laitahyökkääjä Antony lupaa vielä hiljentää kriitikkonsa.

Brassilaituri teki sunnuntaina vasta kauden ensimmäisen maalinsa Valioliigassa, kun United pelasi Burnleyn kanssa 1-1-tasapelin. Kaikkiaan hän on pelannut tällä kaudella 36 ottelua tehden niissä kolme maalia ja syöttäen kaksi.

Antonyyn, 24, kohdistuu väkisinkin isoja paineita hänen suuren hintalappunsa takia. Manchester United maksoi hänestä Ajaxille 95 miljoonaa euroa kesällä 2022.

Toistaiseksi brassipelaaja on jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista. Antony on varsinkin tällä kaudella saanut kritiikkiä ailahtelevaisista esityksistään ja vähäisistä tehoistaan.

Ensimmäisen liigamaalinsa jälkeen Antony lupasi, että häneltä voidaan odottaa enemmän.

Se (siirtosumma) ei oikeastaan vaikuta minuun, koska tiedän arvoni. Raha on rahaa ja tietysti kaikki puhuvat siitä, mutta kukaan ei tekisi niin, jos meidän kaikkien ja minun esitykseni olisivat huipputasoa, sanoi Antony Athleticin mukaan.

– Tiedän, että voin tulla paremmaksi. Tiedän arvoni ja aion näyttää sen.

– Kriitikoita tulee olemaan, ja se on asia, joka saa minut työskentelemään kovemmin ja todistamaan tasoni. Aion jatkaa työskentelyä ja antaa kaikkeni joukkueen puolesta, koska on tärkeintä, että minulla on hyvä mentaliteetti ja että olen keskittynyt.

– Tämä kausi on ollut minulle ja joukkueelle erittäin vaikea. Tulokset eivät ole olleet sellaisia kuin olemme odottaneet.

– Olen ihminen, joka ottaa kritiikkiä hyvin vastaan, ja haluan tehdä töitä sen eteen. Mielestäni meidän kaikkien on keskityttävä siihen, että saamme kauden päätökseen mahdollisimman hyvin.

LUE MYÖS!