Gary Neville uskoo Mohamed Salah´n yhteenoton Jürgen Kloppin kanssa tulevan olemaan Liverpoolille ongelmallinen tilanne. Välikohtaus tapahtui Liverpoolin lauantain 2-2-tasapeliin päättyneessä ottelussa West Hamia vastaan.

Salahin, 31, ja Kloppin välillä vaikutti kipinöivän jo ottelun aikana. Saksalaisvalmentaja otti lopulta egyptiläistähtensä vaihtoon toisella puoliskolla ja kaksikko kuvattiin käymässä kiivasta sananvaihtoa keskenään.

Salah kieltäytyi myös kaikista median haastattelupyynnöistä kiistaa koskien.

– Jos puhun tänään tulee tulipalo, Salah kommentoi tuolloin Athleticin mukaan.

LUE MYÖS: Mohamed Salah latasi suorat sanat riidastaan Jürgen Kloppin kanssa: ”Tulee tulipalo”

Sky Sportsin asiantuntija Neville kävi viikonlopun puhuttua riitaa läpi podcastissaan. Manchester United -legenda oli harmissaan Liverpoolin kaksikon välirikosta. Klopp tulee jättämään seuran kauden päätyttyä.

– On ikävää nähdä tällaista mahtavan pelaajan ja mahtavan valmentajan välillä. Se tapahtui minulle muutaman kerran Manchester Unitedissa. Tässä tulee olemaan vain yksi voittaja, mutta ongelmana on, että valmentaja tulee lähtemään. Se auttaa hieman Salahia, Neville arvioi.

– Se voi kuitenkin olla ongelma, jos se jatkuu vielä loppukauden ajan. Kaksi suurta persoonaa ja luonnetta.

Liverpoolin olisi pitänyt voittaa West Ham pitääkseen mestaruushaaveensa elossa Kloppin viimeisellä kaudella. Saksalaisen jäähyväiskauden ainoaksi pokaaliksi jää nyt Liigacupin voitto.

LUE MYÖS!