Aston Villa on tehnyt neljän vuoden jatkosopimuksen pitkäaikaisen luottohyökkääjänsä Gabriel Agbonlahorin kanssa. Villainsin kasvattama 27-vuotias britti on edustanut koko uransa ajan birminghamilaisseuran paidassa.

– Muistan edelleen debyyttini ja kymmenen vuotta on mennyt todella nopeasti. Neljän vuoden jatkosopimus Villaan on suuri ylpeydenaihe minulle ja perheelleni. Saan jopa näiden kaikkien vuosien jälkeen saman tunteen pukiessani Villa-paidan päälleni, eikä se tunne katoa koskaan pois, Agbonlahor kertoi Villan verkkosivuilla.

Agbonlahor on Villan kaikkien aikojen paras maalintekijä Valioliigassa. Englantilaishyökkääjä on viimeistellyt uransa aikana 68 maalia birminghamilaisten riveissä. Kuluvalla kaudella Agbonlahor on pelannut Villan jokaisessa ottelussa ja tehnyt yhden osuman.

Toimittajan sana

Agbonlahorin kaltainen sitoutuminen on harvinaista huippujalkapallossa. Tuoreen sopimuksensa päätyttyä englantilaisella on takana 14-vuotta kasvattajaseurassaan. Jos Agbonlahor pelaa koko uransa Villa Parkilla, saattaa hän nousta seuraikoniksi saakka.