Roy Keane on antanut tällä kertaa kritiikkiä José Mourinhon suuntaan. 43-vuotiaan irlantilaisen mielestä Chelsea-manageri käyttäytyminen kentällä on häpeällistä.

Mourinho suututti nykyisin Aston Villan apuvalmentajana toimivan Keanen joukkueiden kahden viikon takaisessa kohtaamisessa Valioliigassa. Ottelun viimeisellä minuutilla Mourinho yritti kätellä Villan päävalmentajaa Paul Lambertia ja hänen apujoukkojaan. Koska ottelu oli vielä kesken, Keane piti elettä epäkunniottavana.

– Itseäni eivät muuten nuo temput haittaa, mutta peli oli vielä kesken. Se oli häpeällistä. Olen nähnyt hänen tekevän sitä muille valmentajille. Et tekisi tuota sunnuntaiaamuna, sillä tulisit tyrmätyksi, Keane kommentoi uuden kirjansa julkistustilaisuudessa.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Keanen reaktion tässä tapauksessa ymmärtää, sillä Mourinho ei kunnioita toiminnallaan vastustajiaan. Entinen Manchester United -kapteeni olisi kuitenkin voinut avautua asiasta jo tuolloin eikä vasta kirjansa julkaisuyhteydessä. Nyt tästä reaktiosta saa vain sen käsityksen, että Keane yrittää pönkittää kirjansa myyntilukuja.