Jack Grealish on tehnyt neljän vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa Aston Villan kanssa. 19-vuotias irlantilaislaituri on lyönyt tällä kaudella itsensä läpi Villainsien edustusjoukkueessa ja päässyt vaihdosta kentälle viidessä Valioliiga-ottelussa. Grealish on myös pelannut Liigacupissa avauskokoonpanossa.

– Olen kasvanut tämän seuran kannattajana. Minulla on oikeastaan ollut Villan kausikortti neljä vuotiaasta lähtien, joten tämä on iso asia sekä itselleni että perheelleni. Kaikki perheessäni ovat Villan kannattajia. Isäni Kevin on ollut tukenani urani alusta asti, eikä hän ole missannut tällä kaudella yhtäkään seuran ottelua, Grealish kertoi Villan verkkosivuilla perheensä suhteesta seuraan.

Grealish vietti viime kauden lainalla Notts Countyssa. Laituri viimeisteli neljä maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä 37 alasarjasseurassa pelaamassaan ottelussa. Grealishin mielestä laina-aika auttoi häntä kasvamaan pelaajana.

– Notts County oli sarjan viimeisenä saapuessani sinne, joten jokaisella ottelulla oli merkityksensä. Kasvoin paljon pelaajana viime kaudella. Tuo kokemus auttaa minua nyt. Opin joka päivä uutta pelaajilta ja valmentajilta. Tämä on ollut pitkä oppimiskäyrä, joka voi vain auttaa minua pitkällä juoksulla.

Toimittajan sana

Villa on aina tunnettu omia kasvattejaan seuran sisälle ajavana seurana. Hyvänä esimerkkinä nykyisestä kokoonpanosta toimii Gabriel Agbonlahor, joka on pelannut koko uransa birminghamilaisseurassa. Myös Fabian Delph ja Ashley Westwood ovat Villainsien omia tuotoksia.

Grealishin jatkosopimus osoittaa, että Villa haluaa nostaa yhden nuoren pelaajan lisää edustusjoukkueeseen. Hienoa, että löytyy vielä tällaisia seuroja kaiken bisneksen keskellä.