Englannin EM-karsinnat jatkuivat voitokkaasti, kun Wembleylle vieraaksi saapui Slovenia. Three Lions nousi maalin takaa 3-1-voittoon, eikä ole näin ollen kärsinyt vieläkään ainuttakaan pistemenetystä. Ottelun hahmo oli voiton Englannille kahdella maalillaan ratkaissut Danny Welbeck.

Kamppailun ensimmäinen puolisko oli maaliton. 58. minuutin täyttyessä Englanti joutui taka-alalle, kun Jordan Henderson ohjasi Slovenian vapaapotkun päällään omaan maaliin. Wayne Rooney toi vain minuuttia myöhemmin isännät tasoihin rangaistuspotkusta. Manchester United -kärki sijoitti pallon vasempaan takanurkkaan.

66. minuutin kohdalla Danny Welbeck iski Englannin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Samir Handanovic torjui eteensä, ja Arsenal-hyökkääjällä oli helppo työ viimeistellä pallo verkkoon. Kuusi minuuttia myöhemmin Welbeck osui toistamiseen. Englantilaispelaaja tälläsi pelivälineen maalinedustalta Handanovicin ohitse. 3-1-osuma jäi ottelun viimeiseksi, joten Englannille täydet pisteet lukemin 3-1.