Uefa tiedotti Mestarien liigan virallisen Twitter-tilin kautta, että David De Gea ei siirry Manchester Unitedista Real Madridiin.

Myöhemmin Champions League poisti twiitin. Tilalle lähetettiin twiitti, jossa kerrottiin aiemman twiitin olleen vahinko.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Our tweet earlier today about @D_DeGea was posted in error. Apologies for any confusion. Please follow @ManUtd and @realmadrid for updates.

Siirron piti viime yönä olla jo varma, mutta United ja Real Madrid eivät onnistuneet toimittamaan siirtopapereita ajoissa La Ligaa hallinnoivalla LFP:lle. Näin ollen De Geaa ei ehditty ajoissa rekisteröidä Fifan siirtojärjestelmään.

De Gea jää Unitediin, joten myös Keylor Navas jää Realiin. Costa Rican maajoukkuevahdin piti alun perin vaihtaa De Gean kanssa seuroja päittäin. Lisää asiasta voi lukea tästä.

Toimittajan sana

Ei tullut yllätyksenä. Säännöt ovat sääntöjä, eikä niitä pidäkään taivutella. Oli kyseessä kuinka suuret seurat tahansa.

Lopputulema on sikäli huonoin mahdollinen, että De Gea todennäköisesti istuu koko kauden penkillä ja lähtee ensi kesänä ilmaiseksi, kun hänen sopimuksensa päättyy. Samaan aikaan Unitedin maalia vartioi Sergio Romero, joka on tasoltaan selvästi Navasia heikompi.

Päivitys klo 15:50. Juttuun lisätty vanhan twiitin poistaminen ja uuden twiitin lähettäminen tilalle.