Hyökkääjä Mario Balotellia on tarjottu hänen agenttinsa mukaan Turkin pääsarjan Besiktasille, kertoo sanomalehti The Guardian.

Italialaisen hyökkääjän oli tarkoitus palata Anfieldille epäonnistuneen kauden jälkeen. Balotelli pelasi viime kaudella lainalla AC Milanissa tehden 20 otteluun vain yhden maalin. Nyt miehen matka jatkuu eteenpäin, jos vain Liverpool löytää pelaajalle ostajan.

– Tarjosin Marioa Besiktasille, ja nyt odotan heidän vastaustaan, kertoi pelaaja-agentti Mino Raiola turkkilaismedialle.

– Olen melko varma, että siirto tulee tapahtumaan, kuten Besiktasin presidentti jo minulle vakuutti aiemmin. Hän tekee mitä vain, jotta Mario siirtyisi Besiktasiin.

Liverpool maksoi Balotellista 20 miljoonaa euroa vuoden 2014 elokuussa. Italialaishyökkääjä pelasi tämän jälkeen vain yhden kauden ajan Poolissa. Balotellit teki 28 ottelussa neljä maalia, joista vain yhden Valioliigassa.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp vaikuttaisi olevan nyt valmis luopumaan italialaisesta. Liverpool on saanut pelaajasta kyselyitä myös Kiinan Superliigasta.

Turkin liiga on todennäköinen suunta myös toiselle Liverpool-pelaajalle, sillä pitkään Pool-puolustuksessa pelannut Martin Skrtel on lähellä siirtyä seitsemän miljoonan euron kaupassa Fenerbahceen.