Manchester United on niin ikään kiinnostunut Juventuksen keskikenttämiehen Paul Pogban hankkimisesta ja on kisassa vahvoilla, kertoo espanjalaislehti AS.

United on jo avannut neuvottelut torinolaisseuran kanssa Pogban tulevaisuudesta. Real Madrid oli alkuun siirrossa vahvoilla, mutta uusi luotsi José Mourinho on tiettävästi kääntänyt asetelmia Unitedin suuntaan. Juventuksen vaatima 120 miljoonan euron siirtohinta koetaan turhan suureksi Bernabéulla, ja seuraväki on halunnut laittaa neuvottelut hetkeksi jäihin.

Valkopaidat ovat myös huolissaan Pogban palkkavaatimuksista. 12 miljoonaa euroa kaudesta käteen tekisi Pogbasta Real Madridin toiseksi parhaiten palkatuimman pelaajan. Mestarien liigan hallitsevat voittajat miettivät, mitä se tarkoittaisi pukukopin kemian kannalta.

Mourinho on ottanut ohjat käsiinsä Unitedissa. Vain muutama viikko sitten manageri soitti David de Gealle ja onnistui vakuuttamaan maalivahdin, että espanjalainen on paljon vartijana tulevaisuudessakin. Lisäksi Zlatan Ibrahimovićin siirron odotetaan varmistuvan EM-kisojen jälkeen.

Jos Pogban siirto tapahtuu 120 miljoonalla eurolla, olisi se uusi siirtoennätys ja takuulla kesän merkittävin kauppa.