Sergio Agüero nousi ottelun hahmoksi, kun Manchester City ja Borussia Mönchengladbach kohtasivat toisensa Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella. Agüero viimeisteli kolme maalia Cityn 4-0-voitossa.

Alun perinhän ottelu piti pelata eilen. Peli siirrettiin keskiviikkoillalle Manchesteria piiskanneen rankkasateen takia. Siirron myötä keskiviikkona pelasi Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa historian aikana kolme englantilaisjoukkuetta samana päivänä.

3 - Tonight will be the first time ever that three English clubs have played on the same day in the Champions League group stages. Blighty.

Kotijoukkue sai otteluun erinomaisen lähdön. Peli oli vanhentunut alle yhdeksän minuuttia, kun Aleksandar Kolarov lähetti kovan, matalan keskityksen etutolpalle. Agüero tuli hyvin ajoitetulla juoksulla tilanteeseen ja ohjasi pelivälineen verkkoon.

Ottelu pysyi vahvasti Cityn hallinnassa, ja 27 minuutin kohdalla Agüero iski toistamiseen – tällä kertaa rangaistuspotkusta. Pallo vietiin pisteelle, kun Ilkay Gündogania rikottiin rangaistusalueen rajan tuntumassa.

Suurempia ongelmia Cityllä ei toisellakaan jaksolla ollut. Noin vartti ennen täyttä aikaa Agüero sai hattutempun täyteen. Oli siinä toki argentiinalaisenkin hyvyyttä, mutta Raheem Sterling myös tarjoili erinomaisen läpisyötön.

Aivan ottelun loppuhetkillä Kelechi Iheanacho iski vielä Leroy Sanén esityöstä 4-0:aan. Molemmat oli vaihdettu kentälle Agüeron kolmannen maalin jälkeen.

Lohko C:ssä Man City ja Barcelona ovat avauskierroksen perusteella selvästi kaksi vahvinta. Barca jyräsi tiistai-iltana Celticin nurin lukemin 7-0.