Tappioputkeen ajautuneen Manchester Unitedin ongelmat ovat eskaloitumassa myös pukuhuoneen puolella, kertoo The Times.

Lehti uutisoi jo maanantaina, että laitapuolustaja Luke Shaw loukkaantui sunnuntain tappio-ottelussa Watfordia vastaan ja saattaa olla sivussa kahdesta kolmeen viikkoa. Timesin mukaan Shaw on nyt suivaantunut siitä, että manageri José Mourinho nosti hänen virheensä esiin pelin jälkeen.

”Luke Shaw on tyytymätön siihen, että José Mourinho kritisoi häntä julkisesti. Omasta mielestään hän hyötyisi enemmän Manchester Unitedin managerin henkilökohtaisista ohjeista kuin syntipukiksi joutumisesta sunnuntain 1-3-tappiossa Watfordia vastaan. Moni Shaw’n joukkuetoveri järkyttyi Mourinhon julkisesta kritiikistä pelaajaa kohtaan, joka on kokenut kovia fyysisesti ja henkisesti”, lehti kirjoittaa.

The Timesin mukaan Shaw yritti pelata toisella puoliajalla nivusvammasta huolimatta. Hän sortui lopussa virheeseen, jonka seurauksena kotijoukkue siirtyi ottelussa uudestaan johtoon. Miehen ollessa sivussa vasemman puolustajan paikalla nähtäneen Daley Blind, Marcos Rojo tai Matteo Darmian.

Shaw, 21, on vasta hakemassa huippuvirettään viime kauden vakavan loukkaantumisensa jälkeen. Hänen jalkansa murtui pahasti reilu vuosi sitten Eindhovenissa.