Hullin manageri Mike Phelan sanoo keskustelleensa sukeltamiskohun viime viikonloppuna keskelle ajautuneen Robert Snodgrassin kanssa.

Snodgrass meni Crystal Palacea vastaan helponnäköisesti nurin rangaistusalueella, ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Mies myönsi myöhemmin Twitterissä, ettei kaatuminen ollut missään tapauksessa rikkeen arvoinen.

– Pyydän anteeksi. Minun mielestäni se ei ollut ikinä rangaistuspotkun arvoinen, mutta aidosti luulin puolustajan liukuvan, joten yritin väistää taklauksen, Snodgrass kirjoitti.

– Mielestäni hän oli varsin perusteellinen, avoin ja rehellinen, ja toivottavasti voimme mennä siitä eteenpäin, Phelan kommentoi Sky Sportsille.

– Keskustelin hänen kanssaan ja kerroin omat mielipiteeni – ne pysyvät meidän välisinämme, mutta hän on täysin tietoinen velvollisuuksistaan. Hän on erittäin rehellinen, luultavasti joskus liiankin rehellinen.

Anteeksipyynnöstään huolimatta Snodgrass sai ottelun jälkeen täyslaidallisen faneilta, asiantuntijoilta ja entisiltä erotuomareilta. Burnleyn manageri Sean Dyche puolestaan teki ehdotuksen sukeltamisen kitkemiseksi.