Arsenal-fanien keskuudessa odotellaan kämmenet hikoillen kahden avainpelaajan, Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin jatkosopimuksia. Kummankin sopimus päättyy kesään 2018, joten mikäli herrat aiotaan pitää jatkossakin Tykkimiehissä, olisi uusien kontrahtien syytä syntyä pian.

Saksan maajoukkueen luottopelaaja Özil on kertonut Kickerille viihtyvänsä hyvin Arsenalissa, mutta jatkosopimuksen allekirjoittaminen riippuu pitkälti yhdestä tärkeästä seikasta. 28-vuotias Özil haluaa ensin tietää, mitkä Arsenalin veteraanimanageri Arsène Wengerin suunnitelmat ovat.

– Viihdyn todella, todella hyvin Arsenalissa ja olen osoittanut seuralle olevani valmis tekemään jatkosopimuksen. Fanit tahtovat, että jään tänne, joten nyt kaikki riippuu vain seurasta, Özil kommentoi ja kiistää, että sopimusneuvottelujen takkuamisessa olisi kyse rahasta.

– Seura tietää, että olen täällä ennen kaikkea Arsène Wengerin takia. Hän hankki minut tänne ja nautin hänen luottamustaan. Seura tietää myös, että haluan ensin saada selvyyden siihen, mitkä valmentajan suunnitelmat ovat.

Arsène Wenger on valmentanut Arsenalia vuodesta 1996 lähtien, mutta hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tulevana kesänä. Ranskalaisen jatkohaluista ei ole vielä varmuutta ja huhuja Wengerin seuraajasta onkin liikkunut pitkin syksyä.