Tottenham on vielä toistaiseksi ainoa valioliigajoukkue, joka ei ole hankkinut yhtään pelaajaa kesän siirtomarkkinoilla. Lukuisten italialaislähteiden kuten Gazzetta dello Sportin mukaan asiaan voi tulla muutos hyvinkin pian, sillä lontoolaisseura harkitsee tarjouksen tekemistä Genoan Giovanni Simeonesta.

22-vuotias Diego Simeonen poika teki viime kaudella läpimurtonsa Italian Serie A:ssa. Hän oli joukkueensa suurimpia valopilkkuja tekemällä 35 ottelussa 12 maalia. Lukema oli joukkueen ylivoimaisesti paras, sillä seuraavaksi eniten osumia tehneet pelaajat onnistuivat maalinteossa kolmesti.

Lähteen mukaan Tottenham ei vielä ole tehnyt tarjousta Simeonesta, mutta on hyvin lähellä sen tekoa. Aikailuun ei ole varaa sillä hyökkääjä on herättänyt kiinnostusta muissakin seuroissa kuten Fiorentinassa ja Torinossa.

Simeone pystyy kärjen lisäksi pelaamaan myös laitahyökkääjänä. Hän on pelannut Argentiinan nuorten maajoukkueessa, mutta maan kivikovaan A-maajoukkueeseen pääseminen vaatii vielä kovaa työtä.