Manchester Unitedin kauden aloitus ei ole takuulla jättänyt ainuttakaan joukkueen kannattajaa kylmäksi. Hallitseva Eurooppa-liigan voittaja on ottanut kahdelta ensimmäiseltä sarjakierrokselta täydet kuusi pistettä, maalieron ollessa vakuuttava 8-0 (lauantain 4-0 -voiton raportti).

Unitedin kokenut manageri José Mourinho on ymmärrettävästi tyytyväinen omiensa otteisiin, mutta seuraavaksi hän haluaisi vastustajankin osuvan Red Devilsin tolppien väliin.

– Haluan, että joukkueeni joutuu takaa-ajoasemaan, jotta näen, miten pelaajat reagoivat siihen tunnetasolla, Mourinho latasi Sky Sportsin haastattelussa.

– Tällä hetkellä kaikki sujuu kuten olemme toivoneetkin, mutta moottoritie ei jatku ikuisesti. Aina voi tulla hankaliakin matkoja ja tiesulkuja, ja meidän tulee olla niihin valmiita.

– Maalin takaa-ajoasema tulee olemaan uusi haaste ja haluan nähdä, miten pelaajat yrittävät muuttaa tilanteen. Katsotaan, miten pärjäämme vaikeuksien keskellä ja kun yritämme voittaa pelejä viime minuuttien aikana.

 

Portugalilaisluotsi muistutti samalla viime kauden karvaista kokemuksista.

– Tietysti olen tyytyväinen kauden alkuun. Peliesitystemme laatu antaa minulle entistäkin enemmän luottoa.

– En silti unohda, että saimme viime kaudellakin kuusi pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta ja jäimme silti kuudensiksi.