[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Arsenal-West Bromwich
Maanantaina 25.9 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigan kuudennen ottelukierroksen viimeinen ottelu käydään maanantai-iltana, kun yhteen ottavat Arsenal sekä West Bromwich. Pystyykö WBA horjuttamaan kotijoukkuetta?

Arsenal alkaa päästä pikkuhiljaa vauhtiin vaikean alkukauden jäljiltä. Joukkue pelasi Eurooppa-liigan ottelussa Kölniä vastaan reservipitoisella joukkueella ja voitti 3-1, mutta sitäkin isompi tasonnosto nähtiin Chelseaa vastaan ottelussa, jossa joukkueet pelasivat 0-0-tasapelin. Liigacupissakin joukkue kaatoi Doncasterin keskiviikkona 1-0. Toki ero sarjakärkeen on edelleen kuusi pistettä ja sijoitus sarjataulukossa ennen kierroksen pelejä vasta 12:s.

Vierasjoukkue WBA on Tony Pulisin johdolla aloittanut kautensa hyvin. Joukkue on sarjataulukon keskikastissa ja matkalla kohti kauden tavoitettaan, eli 40:tä pistettä ja jälleen kerran säilymistä Valioliigassa. Puolustuspeli on toiminut mallikkaasti ja etenkin kotona joukkue on näyttänyt luonteensa nollapelien muodossa. Oikeastaan ainoa kauneusvirhe oli 1-3-vierastappio Brightonin vieraana toissakierroksella. Viikolla Liigacupissa Manchester City oli parempi 2-1-lukemin.

Poissaolot

Arsenalilta ovat varmasti poissa tutut nimet Santi Cazorla sekä Francis Coquelin. Loukkaantumisistaan ovat mahdollisesti toipuneet Mesut Özil sekä Calum Chambers, herrojen pelaaminen kannattaa tarkastaa vielä ottelupäivänä. Vierasjoukkue WBA:ta rasittaa ainoastaan Oliver Burken mahdollinen poissaolo.

Arvio

Näiden joukkueiden keskinäinen historia on mielenkiintoinen, viimeiset viisi ottelua ovat päättyneet aina kotijoukkueen voittoon. Arsenalilla on ottelussa selkeä kotietu ja se yrittääkin voittaa ottelun hinnalla millä hyvänsä. West Bromwichin ainoa mahdollisuus on oikeastaan puolustuspelin täydellisesssä onnistumisessa. Vieraskentällä se ei ole niin helppoa kuin kotona. Arsenal on suosikki illan otteluun, mutta mitään maalijuhlia ottelussa tuskin nähdään.

WBA alle 0.5 maalia
Kerroin 2.06

Arsenal -2 X (Arsenal voittaa kahdella maalilla)
Kerroin 3.85

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]