Lukuisat suurseurat ovat olleet jo pitkään mukana kilpailussa Schalke 04:n keskikenttäpelaajasta Leon Goretzkasta. Nyt näiden joukkoon on Bildin mukaan liittynyt myös Liverpool.

Tilanteesta tekee erityisen mielenkiintoisen se, että pelaajan sopimus nykyisen seuransa kanssa päättyy tähän kauteen, joten tammikuun 1. päivästä eteenpäin hän on vapaa neuvottelemaan ilmaisesta siirrosta kaikkien muiden paitsi saksalaisseurojen kanssa.

Ilmaissiirto olisi siis mahdollista toteuttaa kesällä, mutta useat uskovat, että Schalke haluaa kultakimpaleestaan rahaa, vaikka summa ei tulisikaan sopimustilanteen myötä vastaamaan pelaajan todellista arvoa.

Syyskauden aikana Liverpoolin lisäksi Goretzkasta on huhuttu olevan kiinnostuneena muun muassa FC Barcelona, Bayern München, Manchester United ja Juventus. 22-vuotiaan pelaajan nykyinen seura on kuitenkin aiemmin vihjannut, että siirto Valioliigaan on todennäköisin vaihtoehto, sillä maassa on eniten rahaa.

Goretzka on nuoresta iästään huolimatta pelannut Saksan A-maajoukkueessa jo 12 ottelua, joissa hän on onnistunut viimeistelemään kuusi maalia.