Atlético Madridin laitahyökkääjä Nicolás Gaitán tulee jättämään nykyisen seuransa tammikuun siirtoikkunan aikana. Asian on vahvistanut jo hänen agenttinsa José Iribarre, joka myös paljasti englantilaisjoukkueiden olevan kiinnostuneita pelaajasta.

Nyt madridilaismedia AS uutisoi, että Iribarren mainitsemat englantilaisjoukkueet ovat Crystal Palace, Everton, Southampton ja West Ham.

Lähde myös kertoo, että Atlético Madrid haluaa 29-vuotiaasta pelaajastaan noin 15 miljoonan euron siirtokorvauksen. Espanjalaisseura itse maksoi pelaajasta 25 miljoonaa euroa kesällä 2016, mutta Argentiinan maajoukkueessakin pelanneen laiturin arvo on laskenut vähäisen vastuun myötä. Tällä kaudella hän on pelannut La Ligassa vain 215 minuuttia.

Mainituista seuroista vahvimmilla uskotaan olevan West Ham ja Southampton. The Hammersin kerrotaan tavoitellen Gaitánia jo kesällä ja The Saintsin eduksi katsotaan sen valmentaja Mauricio Pellegrino, jolla on paljon suhteita Espanjaan, sillä hän on ollut La Ligassa sekä pelaajana että valmentajana.