Liverpool hankki Lazar Markovicin itselleen kesällä 2014 noin 25 miljoonalla eurolla. Tuon jälkeen serbialainen on kierrellyt useissa eri lainaseuroissa, mutta tämä kausi on toistaiseksi mennyt kirjoilla Liverpoolissa.

Vastuu on kuitenkin ollut olematonta, sillä Markovic ei ole päässyt Jürgen Kloppin miehistössä kentälle vielä ensimmäistäkään kertaa tämän kauden aikana.

Tällä hetkellä vaikuttaa siis hyvin vahvasti siltä, ettei nopean laitahyökkääjän tulevaisuus ole Anfieldilla. Uskotaan, että hänelle etsitään parhaillaan uutta seuraa ja nyt Sky Sportsin mukaan uusi ottaja on saattanut löytyä, sillä West Bromwichin uutisoidaan olevan kiinnostunut Markovicista.

Lähde korostaa, että siirtoon on vielä pitkä matka, sillä neuvotteluita ei olla vielä edes aloitettu, mutta West Brom on kuitenkin tehnyt selväksi, että Markovic kiinnostaa heitä.

Myös moskovalaisseurat Lokomotiv ja Spartak ovat yhdistetty Serbian maajoukkuepelaajaan.