Thierry Henry kehottaa Man Unitedin hyökkääjää vaihtamaan seuraa – ”Hänen on päästävä pelaamaan”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Toisen onni on toisen epäonni.

Alexis Sánchez pääsi siirtymään Arsenalista Manchester Unitediin. Mutta samalla se tarkoitti sitä, että Marcus Rashfordin asema Unitedissa tukaloitui entisestään.

20-vuotias Rashford löi itsensä läpi keväällä 2016. Vastuu on tasaisesti kasvanut. Tällä kaudella peliminuutteja on tullut jo noin 2 000, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Valioliigassa Rashford on saanut Unitedin pelaajista 10. eniten peliaikaa. Viime aikoina on kuitenkin näkynyt huolestuttavia merkkejä.

Tämän vuoden puolella Rashford on pelannut neljä kuudesta Unitedin valioliigaottelusta. Noissa neljässä ottelussa peliaikaa on tullut keskimäärin 13 minuuttia. Uudessa ryhmityksessä Alexis Sánchez on pelannut vasemmalla, Anthony Martial oikealla ja Romelu Lukaku piikissä. Thierry Henry on huolissaan kehityssuunnasta.

– Mielestäni yksi tärkeimmistä asioista on se, että on päästävä pelaamaan, Henry sanoi Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

– Ei voi vain istua penkillä ja seurata pelejä vierestä. Siinä jää paitsi pelin oppimisesta ja kehitys pysähtyy. Rashford on tästä esimerkki.

Michael Owenilla oli mahdollisuus nousta suuruuteen, koska hän pelasi, pelasi ja pelasi. Voisin antaa muitakin esimerkkejä.

– Rashford ei ole onnistunut nousemaan debyyttivuottaan korkeammalle tasolle, koska välillä hän pelaa oikealla ja toisinaan taas vasemmalla.

– Lähteminen on voimakas sana. Luonnollisesti hän haluaa pelata Unitedissa. Mutta hänen on päästävä pelaamaan. Sánchezin tulon myötä se on yhä vaikeampaa.

– Luulen, että kauden lopussa hänen on mietittävä ”jäänkö tänne”.

– Etenkin nuorena on päästävä pelaamaan. En tiedä lähteekö hän vai ei, mutta hänen on päästävä pelaamaan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!