Hallitsevan Valioliigan mestarin Chelsean kausi ei ole sujunut odotetulla tavalla. Helppoja pistemenetyksiä on tullut useita, mestaruustaistelu on ollut ohi jo kauan sitten ja myös sijoitus neljän parhaan joukkoon on kovan työn takana.

Muun muassa heikentyneiden tulosten myötä Antonio Conten asema joukkueen peräsimessä ei ole enää vakain mahdollinen. Italialaisvalmentaja voi huhujen mukaan saada potkut jo kesken kauden ja osa brittimedioista kertoo, että Contelle tulee lähtö viimeistään kesällä.

Chelsean avainpelaajiin kuuluvalta Eden Hazardilta kysyttiin aiheesta ja hänen mukaansa pelaajien kanta kyseiseen asiaan on hyvin selkeä.

– Voitamme yhdessä ja häviämme yhdessä. En ole huomannut, että joukossamme olisi yhtään pelaajaa, joka ei olisi valmentajan takana, Hazard sanoi.

– Kaikki [pelaajat] ovat hänen takanaan. Nyt tahdomme vain parantaa sarjasijoitustamme ja antaa kaikkemme Barcelonaa vastaan. Sitten näemme, mitä tulee tapahtumaan.

Chelsea kohtaa tiistaina Barcelonan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Kyseisellä otteluparilla uskotaan olevan iso rooli Conten tulevaisuuden suhteen.