Jürgen Kloppin mielestä Liverpool on tällä kaudella enemmän Rocky Balboa kuin Ivan Drago.

Moni muistaa Sylvester Stallonen tähdittämän Rocky IV -elokuvan, jossa Neuvostoliiton Ivan Drago on kuin betonia, mutta lopulta sinnikäs Rocky Balboa onnistuu kukistamaan ennakkosuosikin.

Liverpoolia on ennakkokaavailuissa povattu jopa Valioliigan mestariksi tällä kaudella. Kloppin mielestä Pool voi kyllä voittaa, mutta ennakkosuosikin viittaa saksalaisluotsi ei suostu ottamaan harteilleen.

– Me olemme edelleen Rocky Balboa, emme ole Ivan Drago, Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa sunnuntain West Ham -ottelun alla.

– En halua olla altavastaaja. Haluan voittaa, ja Rocky muuten voitti! Mutta onko meillä nyt paras nippu kasassa? Ei. Man City oli fantastinen joukkue viime kaudella, ja he hankkivat siihen päälle [Riyad] Mahrezin.

– Tottenham oli fantastinen joukkue ja sijoittui viime kaudella meidän yläpuolellemme. He eivät hankkineet ketään, mutta heillä on silti fantastinen joukkue, joka kehittyy jatkuvasti. Tottenham ei ole viime kautta heikompi. He ovat yhä kokeneempia.

– Arsenalillakin on fantastinen joukkue, joten miksi me olisimme ennakkosuosikkeja. Emme ole voittaneet toistaiseksi mitään. Miten silloin voi olla ennakkosuosikki?

[readmore from=Liverpool]

– En kuitenkaan näe meitä altavastaajana. Näen meidät pikemminkin haastajana. Sellaisena, jonka on tehtävä vähän enemmän, juostava vähän enemmän, hypättävä vähän korkeammalle. Siinä se.

Liverpool kohtaa kauden avausottelussaan West Hamin tänään kello 15.30 Suomen aikaa. Liverpool Echon käsityksen mukaan kesähankinta Alisson aloittaa maalilla. Toinen kesähankinta Fabinho puolestaan aloittanee penkillä, sillä hän on sekä kärsinyt loukkaantumisesta että ollut sairaana.

James Milner taas sai ison haavan päähänsä harjoitusottelussa Napolia vastaan. 15 tikistä huolimatta Milnerin pitäisi olla pelikunnossa.