Lazar Markovic jäi sittenkin Liverpoolin miehistöön alkaneeksi kaudeksi.

24-vuotias oikea laituri vietti viime kauden lainalla Anderlechtissä. Anderlecht oli halukas hankkimaan Markovicin itselleen, mutta Markovic päätti lopulta jäädä Liverpooliin, vaikkei pelaajalla ole minkäänlaista roolia seurassa.

Anderlechtin päävalmentaja Hein Vanhaezebrouck kertoi miksi siirto kaatui loppumetreillä. Liverpool ja Anderlecht olivat jo päässeet yhteisymmärrykseen noin neljän miljoonan euron arvoisesta siirrosta.

– Halusimme kolmannen kärjen ja hyökkäävän pelaajan, joka kykenisi pelaamaan linjojen välissä. Markovic olisi voinut auttaa meitä siinä. Siirron kaatumisen syy on Markovicin. Halusimme mennä pitkälle siirron kanssa. Omistajamme oli valmis tekemään hulluja asioita, Vanhaezebrouck paljasti.

– En syytä muita siitä.

Markovicin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy ensi kesänä, joten serbialaisen odotetaan poistuvan seurasta joko tammikuussa tai ensi kesänä.