Crystal Palacen maalivahti Wayne Hennessey kiistää tehneensä natsitervehdyksen valokuvassa, joka on aiheuttanut kohua sosiaalisessa mediassa.

Palacen keskikenttäpelaaja Max Meyer latasi Instagram-tililleen kuvan itsestään ja joukkuekavereistaan syömässä. Kuvassa Hennessey piteli toista kättään ylhäällä ja toista suunsa päällä. Meyer on poistanut kuvan tililtään.

Daniel Storey

@danielstorey85
It certainly *looks* like Wayne Hennessey doing a Hitler salute on Crystal Palace teammate Max Meyer's Instagram photo.

Hennesseyn käsien asento muistutti kuvassa natsitervehdystä. Maalivahti vastasi syytöksiin sosiaalisessa mediassa.

– Eilen illalla minä ja joukkuekaverini olimme syömässä ja otimme yhteisvalokuvan. Minä heilutin ja kehotin kuvaa ottanutta henkilöä pitämään kiirettä. Samaan aikaan laitoin käteni suuni ylle saadakseni ääneni kantamaan.

– Huomiooni on tullut, että kamera sai sen näyttämään siltä, että teen täysin sopimatonta tervehdystä. Voin vakuuttaa kaikille, etten ikinä tekisi sitä, ja kaikenlainen samankaltaisuus sellaisen tervehdyksen kanssa on täysin satunnaista.