Crystal Palacen maalivahti Wayne Hennessey on saanut syytteen Englannin jalkapalloliitto FA:lta, koska hänen väitetään tekevän natsitervehdyksen kuvassa, jonka torjujan joukkuekaveri Max Meyer julkaisi Instagramissa.

Häntä saattaa huhujen mukaan uhata jopa viiden ottelun pelikielto.

Mail Sport

@MailSport
FA charge Wayne Hennessey after Crystal Palace goalkeeper's 'Nazi salute'... and he could face at least a five-game ban dailym.ai/2DudjUv

Hennessey julkaisi aiheesta päivityksen mikroblogipalvelu Twitteriin, jossa hän selittää kyseessä olevan väärinkäsitys.

– Eilen minä ja joukkuekaverini kävimme syömässä ja meistä otettiin ryhmäkuva. Vilkutin ja huusin henkilölle, joka otti kuvaa ja samalla laitoin käteni suuni ylle, jotta ääneni kantautuisi paremmin, Hennessey kirjoitti.

– Minulle on tehty selväksi, että kun hetki on pysäytettynä kameran toimesta, näyttää siltä, että tekisin täysin sopimatonta tervehdystä. Voin vakuuttaa kaikille, että en ikinä tekisi niin ja kaikki viittaukset sen kaltaiseen eleeseen ovat täysin sattumanvaraisia. Rakkautta ja rauhaa.