Videotuomarisysteemi VAR otetaan liigacupissa käyttöön välierävaiheessa, joka alkaa huomenna, tiistaina.

Yhdessä välierässä ottavat yhteen Manchester United ja Manchester City, toisessa Leicester ja Aston Villa. Välierävaiheen toiset osaottelut pelataan tammikuun viimeisellä viikolla ja loppuottelu pelataan Wembleyllä 1. maaliskuuta.

Viime kaudella videotuomareita käytettiin liigacupissa kilpailun alusta asti, mutta vain Valioliiga-joukkueiden kotistadioneilla. Kilpailun järjestävä EFL (English Football Leagues) päätti luopua VAR:n käytöstä tämän kauden alussa juurikin, koska sitä ei voitu käyttää muualla kuin pääsarjajoukkueiden kotipeleissä.

Liigacupin viimeiset pelit

Välierät

7.1. Manchester United-Manchester City
8.1. Leicester-Aston Villa

28.1. Aston Villa-Leicester
29.1. Manchester City-Manchester United.

Loppuottelu

1.3. Wembley