Chelsean manageri Frank Lampard uskoo, että Christian Pulisic voi yltää maalintekotaidoissaan samalle tasolle kuin Liverpool-duo Mohamed Salah ja Sadio Mané, sekä Manchester Cityn tähtihyökkääjä Raheem Sterling.

Pulisic on palannut koronatauolta ryminällä, tehtyään maalin sekä Aston Villan että Manchester Cityn verkkoon viimeisen viikon aikana. Yhteensä seitsemästi tällä kaudella osunut 21-vuotias on nyt Chelsean toiseksi paras maalintekijä Valioliigassa, sekä sarjan paras maalintekijä 21-vuotiaiden ja nuorempien pelaajien vertailussa.

– Hänestä voi tulla todella suuri pelaaja. Koska hän teki läpimurtonsa niin nuorena Saksassa ja siirtyi sieltä seuramme, ihmisten odotukset nousevat. Mutta meidän on muistettava miten nuori hän on, Lampard kertoi Sky Sportsille.

– Hänessä on selkeästi laatua. Hän on erittäin halukas tekemään töitä ja kehittymään. Hän on nyt erityisen nälkäinen hänen loukkaantumisensa takia, jatkoi Lampard viitaten Pulisicin lihasvammaan, jonka takia hän missasi kahdeksan peräkkäistä sarjapeliä ennen koronan pulisicaiheuttamaa pelitaukoa.

– Kehittyäkseen entistä enemmän hänen on katsottava hänen ympärillään olevia pelaajia, jotka ovat tehneet samanlaisen loikan maalintekotaitojensa suhteen. Raheem Sterling, Sadio Mané ja Mo Salah ovat kaikki pelaajia jotka tekevät nyt maaleja laidoilta.