Chelsean huippulupaava laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi on tyytymätön tällä hetkellä tilanteeseensa joukkueessa. Hudson-Odoi, 19, on pelannut koronavirustauon jälkeen yhteensä alle tunnin.

Sky Sportsin mukaan Englannin maajoukkueessakin jo debytoinut nuorukainen harkitsee kauden jälkeen siirtymistä muualle. Hän allekirjoitti syyskuussa lontoolaisseuran kanssa viiden vuoden sopimuksen, joka takaa 140 000 punnan viikkopalkan.

Englantilaislaiturin akillesjänne meni poikki viime huhtikuussa, ja hän missasi kuluvalta sesongilta alkukauden. Pitkän tauon jälkeen hän ei ole ainakaan vielä päässyt samaan vireeseen kuin viime kaudella.

Chelsean manageri Frank Lampard ei ole huolestunut tilanteesta, eikä ole nähnyt nuorukaisen olemuksessa turhautumisen merkkejä.

– Hänen täytyy jatkaa vain harjoittelua kovalla tasolla. Sitä hän on tehnytkin viimeisen reilun viikon ajan. Hän on pelannut hyvin kahdessa viime ottelussa. Hän on huippulupaus, jolla on hurja potentiaali, Lampard totesi Sky Sportsille.

– En ole nähnyt. [viitaten kysymykseen, onko Lampard nähnyt turhautumista Hudson-Odoissa]. Kaikki haluavat pelata mahdollisimman paljon. Valitsen pelaajat päivittäisen tekemisen, ja sen perusteella, mitä he voivat antaa joukkueelle. Sama asia koskee jokaista pelaajaa, englantilaismanageri jatkoi.

Hudson-Odoin peliaika voi olla tiukassa myös ensi kaudella. Chelsea on hankkinut hyökkäykseensä tulevalle sesongille jo Timo Wernerin ja Hakim Ziyechin.