Tottenham voitti tiistai-iltana Chelsean 1-1-tasapelin jälkeen rangaistuspotkukilpailussa Englannin liigacupin neljännellä kierroksella (lue lisää).

Ottelun kohokohdaksi nousi toisen puoliajan eriskummallinen tilanne, kun Eric Dier ryntäsi kesken kaiken Tottenhamin pukuhuoneeseen. Kiukkuinen José Mourinho seurasi puolustajaa vessaan ja hoputti häntä takaisin kentälle.

Tottenham pelasi noin minuutin vajaamiehisenä, mutta selvisi toiselta takaiskulta. Lopulta Erik Lamelan maali toi kotijoukkueen tasoihin kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Voitokkaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen oman pilkkunsa upottanut Dier nimettiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hän halusi kuitenkin omistaa MOTM-tittelinsä hänen oloaan helpottaneelle vessanpöntölle, julkaisten kuvan vessapaperiin kääritystä pokaalista myös Instagram-tililleen.

Jos allaoleva kuva ei näy, klikkaa tästä.

Ottelun jälkeen Dier pahoitteli äkillistä poistumistaan Mourinholta, joka ei ollut sillä hetkellä varsin tyytyväinen pelaajansa ratkaisuun. Kun voitto oli kuitenkin varmistunut, oli portugalilaisluotsikin varsin ymmärtäväinen tilanteen suhteen.

LUE MYÖS: ”Hänellä ei ollut vaihtoehtoja!” – José Mourinhon mukaan vessahätä pakotti Tottenham-puolustajan kiiruhtamaan pois kentältä kesken pelin

– Ei ollut helppoa pelata ensin sunnuntaina [Newcastlea vastaan] ja sitten taas tänään. Ehkä se oli yksi syy sille, miksi minun oli kiiruhdettava pois kentältä toisella puoliajalla. Se ei ollut helppoa, Dier kertoi Sky Sportsille.

– Hän (Mourinho) ei ollut tyytyväinen, mutta en vain voinut sille mitään. Luonto kutsui! Chelsea loi yhden paikan sillä välin kun olin poissa, mutta onneksi he eivät tehneet maalia.