Chelsean entinen huippuhyökkääjä Jimmy Floyd Hasselbaink odottaa Tammy Abrahamilta parempia otteita hänen sunnuntaisen esityksensä jälkeen.

Abraham maalasi 18 kertaa Chelsealle viime kaudella, kun hän teki läpimurtonsa Valioliigassa Frank Lampardin alaisuudessa. Tämän kauden puolella 23-vuotias kärkimies on heiluttanut verkkoja kuitenkin vasta viidesti 15 esiintymisen jälkeen.

Englannin maajoukkuehyökkääjä jäi sunnuntaina Tottenhamia vastaan maaleitta, kun derbykamppailu Stamford Bridgellä päättyi 0-0-tasapeliin. Abraham sai etenkin laitapuolustaja Reece Jamesilta useita hyviä keskityksiä, mutta ei kyennyt ohjaamaan niitä tolppien väliin.

Ottelun jälkeen Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevä Hasselbaink jakoi mietteensä nuoren hyökkääjän suorituksesta ja toivoo häneltä parempia otteita kuluvan kauden aikana.

LUE MYÖS: José Mourinho johdatti Tottenhamin sarjakärkeen – mestaruuteen manageri ei kuitenkaan usko: ”Olemme vain poni raveissa”

– Abrahamin on minusta pystyttävä parempaan. Jamesilta ei voi odottaa yhtään enempää, sillä hän laittoi pallot juuri oikeaan tilaan. Nämä ovat upeita keskityksiä, joihin pitäisi saada päitä väliin, Hasselbaink sanoi.

– Nämä ovat hyökkääjille juuri niitä hetkiä, joita toivot jokaisessa ottelussa. Nämä ovat niitä tilanteita, jotka Abrahamin pitää hyödyntää ja joissa hänen on parannettava. Hän sai tänään kolme maalipaikkaa, joista hänen olisi pitänyt tehdä maali.

[readmore from=Chelsea]

– Miksi hän menee näissä tilanteissa maahan? Hänen tulisi pysyä pystyssä, koska se hankalin asia on jo tehty. Pysy jaloillasi ja ohjaa pallo sisään. Peli on sen jälkeen 1-0. Se on aina 1-0 sen jälkeen.

– Joskus minä mietin, että katsooko hän ikinä videoita itsestään otteluiden jälkeen? Koska välillä hänen liikkuvuutensa pitäisi olla paremmalla tasolla. Hän voisi myös pitää palloa hieman paremmin.

– Tällä kaudella haluan nähdä parannusta. Hän voi mielestäni pystyä parempaan. Hänen pituutensa ja taitonsa huomioiden, hänen pitäisi pystyä parempaan ja tehdä enemmän maaleja – tehdä enemmän tärkeitä maaleja, Hasselbaink päätti.