West Ham isännöi Brightonia sunnuntai-iltapäivänä Valioliigan 15. ottelukierroksella.

David Moyes saa ottelussa vastaansa tutun miehen, kun Manchester Unitedin ex-hyökkääjä Danny Welbeck asettuu entistä käskyttäjäänsä vastaan Brigtonin paidassa.

Moyes ja Welbeck tekivät yhteistyötä Old Traffordilla kaudella 2013-14. Englantilaishyökkääjä onnistui yhdeksän kertaa maalinteossa Valioliigassa, mutta ei pelastanut skottiluotsia aikaisilta potkuilta. Welbeck itse siirtyi saman kauden päätteeksi Arsenaliin.

Viime sesongin Welbeck pelasi Watfordissa, josta hän kuitenkin poistui seuran pudottua sarjasta. Brighton nappasi vapaan agentin syksyllä itselleen, mutta Moyesin mukaan myös West Ham harkitsi kärkimiehen hankkimista.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Olen todella iloinen Dannyn puolesta, koska nautin yhteistyöstämme Manchester Unitedissa. Hän on hieno ja innokas poika, Moyes kertoi ottelun alla.

– Hän oli kohde, jota harkitsin ennen kauden alkua. Olin kuitenkin eniten huolissaan hänen aiemmista loukkaantumisista. On kuitenkin hieno nähdä hänet suoriutuvan hyvin Brightonissa, koska hän on hyvä jalkapalloilija ja tehnyt kovasti töitä itsensä eteen.

Welbeck avasi hiljattain kuusi peräkkäistä ottelua Valioliigassa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2014. 30-vuotias on onnistunut kahdesti maalinteossa uuden seuransa paidassa.