Jürgen Klopp ei ollut lainkaan tyytyväinen Southampton-ottelun tuomaritoimintaan, kun Liverpool jäi ilman rangaistuspotkua maanantain 0-1-tappiossa Ralph Hasenhüttlin miehistöä vastaan.

Kloppin mukaan Liverpoolin olisi pitänyt saada rangaistuspotku, kun Southamptonin laitapuolustaja Kyle Walker-Peters kaatoi Sadio Manén rangaistusalueen sisällä toisella puoliajalla. Sitä ennen Jack Stephens blokkasi Georginio Wijnaldumin laukauksen kädellään, mutta kummastakaan tilanteesta ei viety palloa pilkulle.

– Meillä oli todella hyvä näkymä siitä [Manén kaatumisesta] ja se näytti selkeältä rangaistuspotkulta. Käännyin neljännen erotuomarin puoleen ja kysyin, tarkistetaanko se VAR:lta. Hänen mukaansa se oli jo tarkastettu, eikä se ollut pilkun paikka, Klopp sanoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– En ole varma, oliko Andre Marrinerin toiminta Manéa kohtaan hyväksyttävää. Poika yritti kaikkensa, haastoi Walker-Petersiä muutaman kerran, mutta monesta tilanteesta olisi pitänyt seurata vapaapotku. Viimeisessä tilanteessa, kun hän kaatuu alueella, hän saa osuman vasempaan jalkaansa. Se oli rangaistuspotkun paikka.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Entinen Southampton-hyökkääjä Sadio Mané kaatui nurmen pintaan, mutta rangaistuspotkua ei tilanteesta vihelletty. Kuva: Getty Images

LUE MYÖS: Huomasitko? Liverpoolin kukistanut manageri rojahti polvilleen ja murtui kyyneliin – ”Kukaan ei odottanut tätä”

Klopp jatkoi purnaamista, mutta hivutti katseensa samalla Liverpoolin seuraavan vastustajan suuntaan. Saksalaisluotsi vertasi joukkueensa saamien rangaistuspotkujen määrää Manchester Unitedin viime vuosien pilkkusaldoon.

[readmore from=Liverpool]

Liverpool isännöi seuraavassa sarjaottelussaan Manchester Unitedia, joka voi nousta Valioliigan ykkössijalle ennen Anfieldille saapumista 17. joulukuuta.

– Kuulemani mukaan Manchester United on saanut enemmän rangaistuspotkuja viimeisen kahden vuoden aikana kuin minun joukkueeni viimeisen viiden ja puolen vuoden aikana. En tiedä, onko se minun syytäni, vai miten näin voi käydä?, Klopp jatkoi.

– Mutta se ei ole tekosyy tämänpäiväiselle suorituksellemme. Emme voi muuttaa päätöksiä, meidän on arvostettava niitä. Voimme kuitenkin muuttaa suorituksiamme. Se on meidän fokuksemme tällä hetkellä.