Liverpool hävisi jo viidennen peräkkäisen kotiottelunsa Valioliigassa torstaina, kun Chelsea kaatoi Jürgen Kloppin miehistön 1-0-lukemin Mason Mountin ensimmäisen puoliajan maalilla.

Yksi toisen jakson puhuttaneimmista hetkistä nähtiin tunnin kohdalla, kun Klopp otti tähtihyökkääjänsä Mohamed Salahin pois kentältä tappioasemasta huolimatta.

Valioliigan maalipörssin kärjessä oleva egyptiläinen korvattiin Diogo Jotalla, joka teki ensimmäisen esiintymisensä Liverpoolin paidassa sitten viime joulukuun.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp tarjosi selityksen Mohamed Salahin aikaiselle pelaajavaihdolle: ”Todella harvinaista häneltä”

Salah pudisteli päätään ja näytti varsin pettyneeltä, kun hänen oli poistuttava kentältä jo pelin 62. minuutilla.

Entisen Chelsea-hyökkääjän agentti julkaisi täysin samaan aikaan hyvin salamyhkäisen twiitin omalla Twitter-tilillään.

LUE MYÖS: José Mourinhon suurin virhearvio? Tämän tähden kauppaamista Chelsea katuu kenties eniten: ”Harjoituksissa hän oli kuin Messi”

Rammy Abbas Issan twiitissä ei lukenut mitään muuta kuin ”.”, jonka epäillään tarkoittaneen täyttä pysähdystä (full stop).

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Issan twiitti herätti paljon huomiota jo pelin aikana. Osa Liverpoolin kannattajista alkoikin heti epäilemään, oliko kyseessä sinetti Salahin spekuloidulle lähdölle.

– Jotain on selvästi pielessä, kun Salah otetaan pois kentältä 62. minuutilla. Hänen agenttinsakin twiittasi… Jotain on meneillään, arveli eräs kannattaja.

Something definitely not right with Salah being taken off in the 62nd minute. His agent’s tweet as well. Something going on there

– Jep. Salah todennäköisesti lähtee tämän jälkeen. Kamala vaihto, twiittasi yksi fani.

Yup. Salah probably leaving after that. Awful sub

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
.

– Salahin agentti tekee Mino Raiolat. Tämä on huono homma, vertasi eräs kannattaja.

Scott Worrall

@ScottOWorrall
Salah agent doing a Raiola. Poor this. 👎👎 #LFC

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
.

– Jep. Salah lähtee, kirjoitti eräs kannattaja elätellen samalla toivoa Kylian Mbappén hankinnasta.

Dragan 🇷🇸

@BoxHeadSerbian
Yeah Salah leaving. #mbappe2021

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
.

– Salah lähtee kesällä, eikö? eräs kannattaja totesi.

– Te voitte kumpikin painua v***uun, vastasi eräs kannattaja Issan twiittiin.

Salah on pyörinyt jo useamman kuukauden siirtohuhujen keskellä. 28-vuotiasta on yhdistetty vahvasti Real Madridiin ja Barcelonaan, joiden taloudelliset vaikeudet saattavat kuitenkin tehdä Liverpool-tähden hankkimisesta hankalaa.

LUE MYÖS: Liverpoolin Mohamed Salah ei sulje pois siirtoa Real Madridiin tai Barcelonaan: ”Kaikki on seuran käsissä”

– Liittyen Salahin agentin twiittiin, minne hän menisi? Espanjan kahdella suurseuralla ei ole rahaa ja haluavat todennäköisesti jonkun nuoremman. Liverpool ei aio myydä halvemmalla. Salahin on varmasti odotettava sopimuksensa loppuun asti, jos hän haluaa lähteä? kommentoi ESPN:n toimittaja Miguel Delaney.

Miguel Delaney

@MiguelDelaney
Re that tweet by Salah's agent, where is he going to go? The Spanish big two have no money, and would probably look to go younger. Liverpool are not going to accept less. He surely has to just wait out his contract and go on a Bosman if he does?