Manchester City haki keskiviikkona 2-1-voiton Paris Saint-Germainin kotikentältä Mestarien liigan välierien avausosassa.

Ottelun jälkeen isoksi puheenaiheeksi on noussut Riyad Mahrezin tekemä voittomaali, jossa oli reippaasti tuuria mukana. Mahrezin vapaapotku suuntautui suoraan kohti PSG:n muuria, mutta muurissa olleet Leandro Paredes ja Presnel Kimpembe hyppäsivät siten, että heidän välilleen syntyi pallon mentävä aukko, josta peliväline pujahti sisään.

Englannin maajoukkueen ja Man Cityn entinen ykkösvahti Joe Hart sanoi, että Paredes ja Kimpembe pettivät joukkueensa.

– Vaisto sanoo, että vetoa pitäisi väistää, mutta kentällä sitä vastaan on taisteltava. He eivät tehneet työtään ja he hävisivät tämän pelin, kommentoi Hart BT Sportille.

– Tuota on lähes mahdoton torjua. Pallon lentoradasta päätellen voi [maalivahtina] huokaista helpotuksesta, koska se osuu muurin. Hän (PSG:n maalivahti Keylor Navas) ei reagoinut lähes mitenkään. Hän oletti, että veto hoidetaan.

Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Owen Hargreaves ei voinut uskoa, että Mahrezin laukaus meni maaliin.

– Se oli itse asiassa hirveä vapaapotku Mahrezilta, mutta se näytti konstikkaammalta kuin se olikaan. Tuon vedon ei olisi ikinä pitänyt päätyä maaliin.

Myös Man Cityn ja Evertonin entinen toppari Joleon Lescott laittoi maalin Paredesin ja Kimpemben piikkiin.

– Se oli huonoa puolustamista, he käänsivät selkänsä. Maalivahtia ei voi syyttää, sillä muurin tehtävä on blokata veto.

LUE MYÖS: