Liverpoolin edelliskausi jätti paljon toivomisen varaa, ja manageri Jürgen Kloppin ajatellaan olevan halukas tehostamaan joukkueen hyökkäyskalustoa.

Italialaislehti La Repubblican mukaan Reds teki jo ensimmäisen peliliikkeensä esittämällä yli sadan miljoonan euron tarjouksen Juventukselle Federico Chiesasta, 23. Italian maajoukkuelaituri ei kuitenkaan tuolla summalla Anfieldille matkaa, sillä Juve viittasi tarjoukselle kintaalla.

Torinolaisia tai Juven päävalmentaja Massimiliano Allegria ei voisi vähempää kiinnostaa Chiesasta luopuminen.

[readmore from=Liverpool]

Chiesa on tiettävästi kiinnostanut myös Chelseaa, jonka sopimukseen tähtäävän kirjallisen ehdotuksen Juventuksen seurajohto välittömästi torjui.

Viime kausi oli Chiesan ensimmäinen La Zebressa. Maaleja hän teki kaikki kilpailut huomioiden 14; hän oli epäilemättä yksi joukkueen kolmesta parhaasta pelaajasta Cristiano Ronaldon, 36, ja Juan Cuadradon, 33, ohella. Enrico Chiesan poika ratkaisi Italian cupin finaalin Atalantaa vastaan ja teki kolme maalia Mestarien liigan neljännesvälierissä, kun Juve putosi Portolle.

Italian paidassa Chiesa onnistui kesällä saavuttamaan Euroopan-mestaruuden. Hän jatkoi sensaatiomaista virettään nousemalla ensin joukkueensa avauskokoonpanoon ja lopulta jopa turnauksen tähdistöjoukkueeseen asti. Chiesa on Juvessa muodollisesti vuokralla Fiorentinasta, mutta Juventus on sidottu ostamaan hänen oikeutensa kokonaan kesällä 2022.

Muokattu 25.7. klo 13.14: Sisältöä lisätty.