Kalvin Phillips, 25, edusti Englantia erinomaisesti kesän EM-kilpailuissa. Yhdessä Declan Ricen, 22, kanssa hän muodosti keskikentällä avainkaksikon, minkä avulla Gareth Southgaten miehistö ylsi kilpailun loppuotteluun.

Seuratasolla Leedsiä edustavaa Phillipsiä on toimittajien kirjoituksissa viety isompiin ympyröihin. Dimităr Berbatov muun muassa toivoi, että Manchester United yrittäisi vikitellä Phillipsiä Old Traffordille.

Leedsiläissyntyinen Phillips kuuluu kaupungin ylpeyden kasvatteihin. Edustusjoukkueessa hän on päässyt kentälle jo 211 kertaa, majoukkueessa valinta on kohdistunut häneen 15 kertaa.

Entinen valioliigapelaaja David Norris ei voi mitenkään uskoa, että Phillips olisi matkalla muualle.

[readmore from=Kalvin-Phillips]

– En näe sen tapahtuvan. He eivät halua myydä, ja mikä vielä tärkeämpää, heidän ei tarvitse myydä. Täten [siirtoon] vaadittaisiin naurettava siirtosumma, sanoi Norris This Is Futbolille.

– Luulen, että tässä vaiheessa, kun hänestä tulee parempi ja parempi, ja hänen maineensa kasvaa, haluaisin nähdä hänet Leedsissä vielä yhden kauden ajan ja uskon, että näin tapahtuukin. Sitten näemme, mitä tapahtuu, mikä tilanne on [ensi vuonna], kuinka paljon hän on kehittynyt, ja ketkä ovat hänestä kiinnostuneita. Otaksun, ettei hän tässä tilanteessa lähde.

Norris, 40, itse pelasi Leedsissä vuosina 2012–15.