Nyt ei kannata hartaiden Manchester Cityn tai Manchester Unitedin kannattajien nukahtaa edes päiväunille. Cristiano Ronaldon, 36, seuraava joukkue on kaikella todennäköisyydellä jompikumpi manchesterilaisseuroista, ja uusia kiemuroita ilmaantuu jatkuvasti.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on tänään perjantaina vahvistanut, ettei Ronaldo jatka ”vanhassa rouvassa”. Ronaldo informoi Allegria päätöksestään eilen torstaina.

Noin tunti myöhemmin Manchester United -manageri Ole Gunnar Solskjær antoi lehdistötilaisuudessaan mystisiä kommentteja Ronaldon tilanteesta. Hän ylisti Ronaldoa ”kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi” ja sanoi, että tämä ”kyllä tietää, että me olemme täällä”.

United-fanit sekaisin saanut lausunto ei kummunnut tyhjästä; siirtotoimittajien tunnetuimmat sisäpiiriläiset ovat vahvistaneet, ettei Ronaldon siirtyminen Cityyn ole enää lainkaan varmaa.

Fabrizio Romanon mukaan Ronaldon agenttina toimiva Jorge Mendes on keskustellut Unitedin kanssa Ronaldon mahdollisesta paluusta torstai-illasta lähtien.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

 

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Manchester United have been in direct contact with Jorge Mendes since yesterday night for Cristiano Ronaldo comeback. Now board talking about figures of the deal, potential salary & also fee for Juventus. 🔴🇵🇹 #MUFC

Man United are now “seriously interested” - as Man City too.

Romeo Agresti kertoi saman uutisen hieman eri sanankääntein.

– Tarjouskilpailu CR7:stä on avoimempi kuin koskaan ennen, kirjoitti Agresti Twitterissä ja viittasi siihen, ettei Ronaldon tulevaa työnantajaa pysty vielä tässä vaiheessa arvaamaan.

– Se on Manchesterin derby.

The Telegraphin James Ducker ja The Athletic ovat vahvistaneet, että Ronaldon edustajat neuvottelevat parhaillaan Manchester Unitedin johtoportaan kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Romeo Agresti

@romeoagresti
La corsa a #CR7 è più aperta che mai: è derby di Manchester // The race for CR7 is now more open than ever: it’s a Manchester derby 🔵🆚🔴 @GoalItalia @goal