Newcastle siirtyi torstaina Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun ja on huhuttu, että heidän ensisijainen tavoite on etsiä seuralle uusi päävalmentaja.

Perusteet valmentajanvaihdokselle ovat enemmän kuin olemassa. Newcastle on pelannut umpisurkean alkukauden eikä ole voittanut vielä peliäkään Valioliigassa. Joukkue on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella, sarjan toiseksi viimeisenä.

Newcastlen päävalmentajana kesästä 2019 lähtien toiminut Steve Bruce tiedostaa tilanteensa olevan heikko, mutta anelee seuran uusilta omistajilta mahdollisuutta näyttää osaamisensa.

– Haluan jatkaa, haluaisin mahdollisuuden näyttää uusille omistajille mitä voin tehdä. Minun on kuitenkin oltava realisti ja ymmärrettävä, että he saattavat haluta uuden managerin. Uudet omistajat haluavat yleensä uuden managerin, Bruce kertoi Telegraphille.

– En aio olla katkera tai vihainen mistään, tapahtuipa mitä tahansa. Tietenkin olen surullinen, jos menetän työni. Tämä on työ, jota olen halunnut koko elämäni ajan. Olen ollut valtavan ylpeä Newcastle Unitedin managerina.

LUE MYÖS: