Tottenhamin Sergio Reguilon ja Eric Dier vastaanottivat sunnuntaina harvinaisen, jaetun Man Of The Match -palkinnon. Newcastle-ottelun parhaiksi tasapäisesti valittu kaksikko ei kenties napannut titteliä aivan perinteisin keinoin.

Reguilon toki syötti maalin, joka toi Spursin tasoihin pelissä, Callum Wilsonin iskemän avausmaalin jälkeen. Dier puolestaan teki lukemiin 2-3 St James’ Parkilla päättyneen ottelun viimeisen osuman komealla puskulla – omiin.

Kaksikko oli kuitenkin avainasemassa, kun stadionin lehtereillä ollut katsoja sai ilmeisesti sydänkohtauksen. Reguilon oli ensimmäisten joukossa viestimässä asiasta erotuomari Andre Marrinerille. Dier puolestaan oli se joka sai viestin perille joukkueitten lääkintähenkilökunnalle; tuolla tarvitaan defribrillaattoria!

Upotuksen pätkässä Sky Sportsin studiossa ollut, urallaan sekä Newcastlea että Tottenhamia edustanut ex-laituri David Ginola kertoo itseään kohdanneesta vastaavasta tapauksesta.

Mikäli upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.

– Jotkut asiat ovat tärkeämpiä kuin jalkapallo, Ginola tiivisti.