Tanskan A-maajoukkueen päävalmentaja Kasper Hjulmand on torpannut huhut siitä, että hän olisi siirtymässä Aston Villaan.

Aston Villa antoi viikonloppuna potkut seuraa vuodesta 2018 lähtien luotsanneelle Dean Smithille ja etsii nyt uutta manageria.

Sky Sports julkaisi sunnuntaina listan mahdollisista korvaajaehdokkaista. Listalta löytyi Rangersia nykyisin valmentava Steven Gerrard, Southamptonin Ralph Hasenhüttl sekä Hjulmand, joka ei aio jättää nykyistä pestiään Tanskan päävalmentajana.

– Olen erittäin iloinen saadessani olla Tanskan maajoukkueen päävalmentaja, enkä ole tällä hetkellä lähdössä mihinkään, Hjulmand kertoi Ekstra Bladetille.

[readmore from=Aston-Villa]

– Olen vasta aloittanut täällä ja selvitän nyt sitä, mitä tämä joukkue voi tehdä.

– Se on aivan luonnollista [että yhteyksiä Aston Villaan on syntynyt]. Sitä tapahtuu koko ajan. En halua sulkea pois mitään, mutta on mahtavaa olla Tanskan maajoukkueen päävalmentaja.

Hjulmand luotsasi Tanskan kesällä aina EM-kisojen välieriin saakka. MM-karsinnoissa Tanska on ollut häkellyttävän hyvä ja voittanut kaikki kahdeksan otteluaan käsittämättömällä maalierolla 27-0!