Manchester United antoi viime sunnuntain karmivan Watford-tappion jälkeen potkut managerilleen Ole Gunnar Solskjærille. Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguire pelasi Watfordia vastaan reilun tunnin lentäen kahden varoituksen myötä suihkuun. Nyt hän kommentoi Solskjærin potkuja.

Jos sai Solskjær kritiikkiä Unitedin peliesityksistä, niin samaisella tulilinjalla on ollut myös kapteeni Maguire. Muun muassa United-legenda Roy Keane on kritisoinut kerta toisensa jälkeen Maguirea esityksistään.

Maguire myönsi koko joukkueen olevan vastuussa huonoista peliesityksistä.

– Tiedämme, etteivät esitykset ole olleet riittävän hyviä, Maguire sanoi BBC:n mukaan.

Solskjær oli saanut vielä hyvästellä pelaajansa potkujen jälkeen.

– Manageri puhui meille. Se oli tunteikas päivä. Meillä on valtava kunnioitus häntä kohtaan. Tulokset eivät ole olleet hyviä viime aikoina ja valitettavasti Ole maksoi siitä hinnan.

– Meidänkin täytyy kantaa siitä iso vastuu, Maguire kommentoi.

United sijoittui viime kaudella Solskjærin johdolla toiseksi Valioliigassa. Eurooppa-liigan finaalissa joukkue hävisi rangaistuspotkuilla Villarrealille. Tällä kaudella kaikki meni kuitenkin pieleen.

– Se kasvoi lumipallon lailla asiasta toiseen, Maguire sanoi.

[readmore from=manchester-united]

Manchester United kohtaa tänään, tiistaina, Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Villarrealin. Panoksia riittää. United johtaa lohkoa seitsemällä pisteellään. Myös Villarrealilla on seitsemän pistettä kasassa ja lohkon kolmantena väijyy vain kahden pisteen päässä Atalanta. Mestarien liigan lohkovaihetta on jäljellä enää kaksi ottelukierrosta.

Unitedin peräsimessä Villarrealia vastaan on Solskjærin apuvalmentajanakin toiminut Michael Carrick.

– Työskentelin Olen kanssa kolme vuotta ja olen tuntenut hänet paljon pidempään. Se oli minulle ja koko seuralle rankkaa nähdä hänen menettävän työnsä. Haluan vain antaa massiivisen kiitoksen hänelle. Opin häneltä uskomattoman paljon. Se oli surullinen päivä ja toivon Olelle kaikkea hyvää, Carrick kertoi aiemmin.