Chelsea kohtaa tiistai-iltana Mestarien liigassa Juventuksen. Chelsean manageri Thomas Tuchel antoi varovaisen optimistisia kommentteja hyökkääjästään Romelu Lukakusta.

Lukaku on ollut loukkaantumisen takia sivussa nyt reilun kuukauden päivät. Hiljalleen belgialaishyökkääjä on palaamassa pelikuntoon. Juventusta vastaan Lukaku saattaa olla jo mukana kokoonpanossa, mutta avaukseen häntä on turha odotella.

– En ole vielä varma. Kaikki vaikutti eilisissä harjoituksissa ihan hyvältä, mutta näemme myöhemmin, miten kroppa reagoi. Hänellä on vielä tapaaminen lääkärien ja fysioterapeuttien kanssa. Ehkä saamme hänet kokoonpanoon, mutta viimeiset minuutit tulevat olemaan maksimi, mitä hän voi pelata, Tuchel sanoi ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Chelsea on ollut vahvassa lennossa ilman Lukakuakin. Se on voittanut kuudesta ottelustaan viisi ja pelannut yhden tasan, kun Lukaku on ollut sivussa.

[readmore from=chelsea]

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on varoittanut pelaajiaan siitä, kuinka vaarallinen Chelsea on ilman Lukakuakin.

– Ilman Lukakua heillä on erilaisia ominaisuuksia. Heillä on vähemmän tietynlaisia kiintopisteitä ja he hyökkäävät enemmän vastaan. Lukaku on heidän kiintopisteensä. Heillä on enemmän vauhtia ilman häntä ja he puolustavat eri tavalla, Allegri kommentoi Lukakun mahdollista poissaoloa.

Chelsea ja Juventus kohtaavat tiistaina kello 22 Suomen aikaa. Juventus on varmistanut jatkopaikan ja johtaa lohkoa 12 pisteellään. Chelsea on toisena yhdeksällä pistellään. Syyskuussa Juventus voitti kotonaan Chelsean maalein 1-0.