Manchester United oli tiistai-iltana pitkään köysissä Villarrealia vastaan, mutta kampesi lopulta 0-2-vierasvoittoon Cristiano Ronaldon ja Jadon Sanchon osumilla.

Komean vierasvoiton myötä manchesterilaiset varmistivat jatkopaikkansa. Lohkovoittokin sinetöityi myöhemmin samana iltana, kun Young Boys ja Atalanta pelasivat 3-3-tasapelin.

Manchester Unitedin väliaikaismanageri Michael Carrick omisti debyyttiottelunsa voiton viime viikonloppuna lähtöpassit saaneelle Ole Gunnar Solskjærille.

– Se [voitto] merkitsi paljon. Se oli kova, kova peli, he [Villarreal] ovat hyvä joukkue. He todella testasivat meitä, ja jouduimme tekemään kovasti töitä, Carrick kertoi ottelun jälkeen.

[readmore from=Manchester-United]

– He ovat todella hyviä pallon kanssa ja meidän piti venyä äärirajoille puolustuksessa. Meillä oli ajoittain vaikeuksia, mutta pelin edetessä paransimme.

– Puoliajan jälkeen oli pieni hetki, jolloin emme saaneet palloa haltuun, mutta mielestäni vaihtopelaajilla oli valtava vaikutus. Myös David de Gea venyi parikin kertaa huipputorjuntaan ja piti meidät pelissä mukana.

– Jollain tapaa tämä oli paras tapa voittaa, meidän piti näyttää luonnetta, meidän piti taistella. Pojat antoivat kaikkensa kentällä ja tämä oli loistava ilta pelaajille, loistava ilta seuralle. Jatkoonpääsy Mestarien liigassa on uskomatonta. Tämä on omistettu Olelle.