Arsenalista ja Englannin A-maajoukkueesta tuttu Jack Wilshere on ollut ilman seuraa kesästä lähtien.

Jatkuvista loukkaantumisista peliuransa aikana kärsinyt Wilshere, 29, edusti viime kaudella Bournemouthia, jonka riveissä hän pelasi 15 Mestaruussarjan ottelua.

Valioliigassa Wilshere on nähty edellisen kerran 11. heinäkuuta 2020, jolloin hän pelasi 13 minuuttia West Hamin kohdatessa Norwichin Carrow Roadilla.

Wilshere on syksystä lähtien harjoitellut Arsenalin kanssa ja suorittanut samalla valmennustutkintoa. Keskikenttäpelaajalla on kova hinku palata takaisin pelikentille, ja nyt myös Arsenal-luotsi Mikel Arteta yrittää mainospuheellaan auttaa entistä joukkuekaveriaan löytämään itselleen seuran.

Ensinnäkin on hienoa, että hän on meidän mukana. Hän on sen tyyppinen hahmo, joka lisää seuraan erityistä tunnelmaa. Hän tulee joka päivä [harjoituksiin] hymy huulillaan ja yrittää tehdä parhaansa, Arteta kehui.

– Hänen lahjakkuutensa on kiistaton. Kun näet hänet harjoittelemassa, uskon, että jotkut pelaajat ovat sanoneet, että hän on paras harjoituksissa.

– Nyt hän suorittaa valmennustutkintoaan ja on täysin hänestä kiinni, mikä on hänen uransa seuraava askel, ja olemme täällä tukemassa sitä.

[readmore from=Arsenal]

Artetan mukaan Wilshere on yhä Valioliiga-tason pelaaja.

– Olen sataprosenttisen vakuuttunut siitä, että hän on tarpeeksi hyvä pelaamaan Valioliigassa, Arteta vakuuttaa.

Eli onko mahdollista, että Wilshere palaa Arsenaliin, jota hän edusti vuosina 2001-18?

– Se on eri tarina! Arteta vastasi.