Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood pääsi keskiviikkona vapaaksi takuita vastaan.

Greenwood, 20, pidätettiin sunnuntaina epäiltynä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Tällä viikolla Suur-Manchesterin alueen poliisi tiedotti, että häntä epäillään myös seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tappouhkauksesta.

Greenwood oli pidätettynä neljä päivää, ja sinä aikana likipitäen kaikki tahot hylkäsivät hänet.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester United siirsi pelaajan sivuun joukkueen toiminnasta, Nike keskeytti yhteistyön toistaiseksi ja EA Sports poisti hänet FIFA22 -videopelistä. Lisäksi iso osa joukkuekavereista lopetti hänen seuraamisensa somessa.

Heti sen jälkeen, kun Greenwood pääsi vapaaksi, alkoi hänen Instagramin seuraajalistalleen kuitenkin palata tuttuja nimiä. Marcus Rashford, Jesse Lingard, Victor Lindelöf ja Fred olivat aiemmin hylänneet joukkuekaverinsa, mutta tänään kaikki heistä alkoivat uudelleen seuraamaan Greenwoodia.

Syytä tähän voi vain arvuutella, etenkin kun vain osa pelaajista teki tämän ratkaisun. Esimerkiksi David de Gea, Alex Telles, Paul Pogba ja Cristiano Ronaldo eivät ole palauttaneet Greenwoodia seurattujen listalleen.

Artikkelia muokattu 3.2.2022 klo 10.54: Greenwoodia epäillään myös seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tappouhkauksesta. Alkuperäiset rikosnimikkeet eivät ole muuttuneet, kuten artikkelissa aiemmin kerrottiin.